Добре дошли

Уважаеми гости на нашия сайт,

Започва решаваща фаза от учебната година. Природата ще ни радва със свежи окраски, пъстри цветове и аромати. Зимата си отива, а пролетта пробужда нови сили в нашите ученици и преподавателите им.

А тези сили са ни необходими, защото пролетта ще ни изправи пред много предизвикателства.

След издържаните писмени матури, 12. клас се подготвя интензивно за заключителните устни изпити, за да постигнат и тази година блестящи резултати. Пожелаваме им много успех!

11. клас ще бъдат натоварени с много писмени изпитвания през следващите седмици и ще придобият представа за предстоящите им писмени матури.

За 10. клас през пролетта предстоят централните класни работи по немски език, английски език и математика, които са предпоставка за преминаване в горна гимназиална степен. Също и на тях пожелаваме успех!

И за тези, които искат да бъдат приети в нашето училище, пролетта ще бъде малко предизвикателство. Всички кандидати са поканени с родителите си на 18 март, за да се запознаят с нашето училище в „Деня на отворените врати”, а след това на 8 април ще бъде проведена приемната процедура.

Но училището не е подготвило само изпитания за учениците си. Отличаваме се не само с изпити и подготовката за тях, по учебните проекти, различните състезания (напр. Кенгуру, театър, „Младежта музицира”), по преживелищните дни на класовете и много други дейности се забелязва, че нашите учители се стараят, заедно с учениците да поканят свежестта на пролетта в класните стаи.

Успех във всички пролетни дейности Ви пожелава

Тико Барц

прочети повече

Актуално 2016/2017

06
26
На гости в гимназия „Филип Меланхтон“ в Берлин

8б клас – цяла седмица в Берлин!

06
26
Родителите ни четат

За да поощрим интереса към четенето и да се опознаем по-добре, поканихме родителите от класа, които говорят немски език, да ни прочетат откъс от детска книга.

06
22
Ден на талантитe

В деня ня талантите, в страхотно време, много деца от началното училище показаха уменията си.

06
19
Заключителен празник на началното училище

На 16.06. в театър „Българска армия“, сцена-клуб „Максим“ се проведе заключителният празник на 4а и 4б клас с родители и многобройни гости.

Актуални галерии

Родителите ни четат