Добре дошли

Скъпи родители, скъпа училищна общност,

 

Вчера, в прекрасен слънчев ден нашата училищна общност се събра на двора на училището, за да си пожелаем успешен старт на учебната 2022/23 година. Насладихме се на уютна атмосфера, имаше много интересни разговори, нови родители и деца бяха сърдечно посрещнати в общността ни, както сподели една майка. В нашето училище срещата на културите се изживява и обогатява всички нас.

Родители, приятели и роднини бяха до тях. Г-н Рьокен, заместник посланик в София поздрави родителите и децата. Той им пожела да се научат да различават „смислените от безсмислените неща“. Ще дадем най-доброто от себе си!

Децата от 4. и 5. клас пяха и танцуваха под ръководството на г-жа Матеева, г-жа Бендикс водеше програмата по своя сърдечен начин, новите класни ръководителки подариха на първокласниците си традиционните фунии и ги посрещнаха в класните стаи. Беше весело и много празнично събитие.

Също така посрешнахме нашите най-малки ученици от предучилищните групи, някои от които бяха много развълнувани. Г-жа Анигностова и г-н Дене със сигурност ще успеят да помогнат на децата да свикнат бързо при нас и да станат част от нашата общност бързо и с радост.

Беше хубав ден за нашата общност. Надяваме се, че ще бъде възможно тази година да се срещаме и по други поводи и да прекарваме време заедно.

Пожелавам на всички ученици и колеги да запазят ентусиазма на първия ден и той да прерастне в една успешна учебна година!

 

Бернхард Милес
Директор

Актуално 2022/2023

01
07
Конкурс "Коледна звезда" - наша ученичка спечели голямата награда.

Страхотната Кристина от 4б клас спечели една от най-големите награди в конкурса.

01
01
Приемна кампания за учебната 2023/24 година

Тук можете да запишете детето си за приемната кампания.

12
22
Коледна ваканция от 23.12. до 03.01. включително

В периода 23.12.2022 - 03.01.2023 училището е затворено.

12
16
Коледен базар

Вчера следобед училищната общност се събра на един вълшебен коледен базар.

Актуални галерии

Китайски културен институт