Добре дошли

Скъпи посетители на нашия сайт,

След една трудна и предизвикателна 2019/20 година вече се намираме в 2020/21.

През тази учебна година най-голямото предизвикателство пред нас ще бъде да оформим последствията от правилата относно COVID-19 за нашите ученици така, че учебният процес да преминава възможно най-безпрепятствено. Ще успеем само, ако с общи усилия и в среда на доверие и прозрачност между учители, родители и деца решаваме проблемите, възникващи в различни ситуации.

Всички участници в учебния процес през последните месеци се справяха инициативно, креативно и извън границите си на натоварване с предизвикателства, за които през януари 2020г. дори не подозирахме, че ще ни се случат.

Ценният опит, който събрахме тогава, ще ни помогне през тази учебна година да поставим ученето и преподаването на по-стабилна основа.

Използването на дигитални платформи в подкрепа на преподаването и ученето постепенно ще се превърне в подразбиращо се обстоятелство. Ще се научим да оформяме учебния процес в присъствени и дистанционни фази, формите за контрол на постиженията на учениците ще се променят, също както и многообразните форми за обратна връзка към учителите и учениците.

Общо взето през тази учебна година изискванията към нас ще са големи. Нашият сайт ще отрази тази, нашата, работа и дейност ... На Вас пожелавам информативен престой тук и приятно сърфиране.

 

Тико Барц, Директор

 

Актуално 2020/2021

11
12
Празник на фенерите

И тази година не искахме да се лишим от любимия ни празник.

10
30
Есенна ваканция

Есенната ваканция на училището е от 2.11. до 8.11.2020 г.

10
08
Горско училище

10
02
Ден на германското единство

3 октомври

Актуални галерии

Свети Мартин